Grupa za osobni rast i razvoj

Potrebna vam je promjena?
Već duže vremena razmišljate napraviti nešto za sebe, a nikako se ne možete pokrenuti? Možda se nalazite na životnoj prekretnici, osjećate potrebu za promjenom, uplašeni ste, bespomoćni? Sve više sumnjate u sebe i svoje sposobnosti? Želite proraditi određenu traumu, naučiti se bolje nositi sa svakodnevnim stresom ili riješiti probleme u za vas bitnom odnosu?

Priključite se grupi za osobni rast i razvoj.

Što donosi rad na sebi unutar grupe?
Njime dolazite do dubljeg razumijevanja sebe i ljudi koji vas okružuju. Radeći na sebi liječite stare emocionalne rane, otkrivate i razumijevate samodestruktivne obrasce ponašanja i dobivate mogućnost da ih zamijenite novima koji će vam pomoći u ostvarenju života kakvog želite živjeti.

Kako izgleda rad u grupi?
Grupa se odvija u sigurnoj i ugodnoj atmosferi koja jamči diskreciju te puno međusobno poštovanje i empatiju. Uz pomoć i podršku članova grupe prorađuju se životne teme koje su nam svima bliske, poput poteškoća u emocionalnim odnosima, odnosima unutar obitelji, na radnom mjestu, nošenja sa stresom, gubitkom ili traumama. Na taj način učimo više o sebi i gradimo kvalitetnije odnose s drugima.

U radu se koriste psihodramske metode koje omogućuju da dobijete jasniju sliku i osjetite emocije i uvjerenja koja nosite sa sobom. Time dobivate mogućnost stjecanja jasnih uvida o korijenima svojih problema i njihovim rješenjima.

Kako se uključiti u grupu?
Za prijavu i sve dodatne informacije javite se na:

Prije uključivanja u grupu predviđen je individualni razgovor kako bi se upoznali, a koji će vam ujedno omogućiti da se što bolje pripremite za grupni rad. Dolazak na razgovor ne obvezuje vas da se uključite u grupni rad.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close